Waar vindt u mij?

U kunt mij vinden in het 'gezondheidscentrum Rijnland'. De ingang bevindt zich naast de ingang van de spoedhulp van het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp. Volg de gele bordjes spoedhulp/gezondheidscentrum.

Het gezondheidscentrum heeft een eigen parkeerterrein, terrein met slagboom. Als u een afspraak bij mij heeft kunt u daar parkeren. Dit is niet gratis, u heeft een munt nodig om het terrein te verlaten. Deze munt koopt u bij mij, en deze kost 1 euro.

De ingang van het Gezondheidscentrum is links. U komt bij de schuifdeur binnen. U loopt rechtdoor de gang in, nu komt u bij de lift (rechts) of bij het trappenhuis (links). U gaat naar de 1e verdieping, zoek de gele muur, Oefentherapie Mensendieck wordt op borden aangegeven die aan het plafond hangen. Aan het eind rechtsaf en daarna rechts vindt u de wachtkamer. Neem daar plaats. De wachtkamer wordt gedeeld met de andere disciplines. Helaas is er geen balie om vragen te stellen of u te melden. In de wachtruimte haal ik u op de afgesproken tijd op.

Mocht u gebruik willen maken van het toilet. Deze vindt u in de gang bij de lift en het trappenhuis. 

Heeft u toch nog vragen, bel gerust, 071-5828950.